Geen items

Clubtenue.eu is een website die wordt
verzorgd en onderhouden door Olympus all in,
met medewerking van verschillende sportmerken en leveranciers.
 
Olympus all in is een betrouwbare leverancier van werkkleding veiligheidskleding- uniformkleding - sportkleding en
aanverwante artikelen.

Neem contact met ons op voor een deskundig advies over
stofkwaliteiten en modellen.
 
Wij leveren een compleet pakket, kortom alles onder 1 dak. 
Binnen onze eigen drukkerij kan de kleding voorzien worden van de benodigde opdrukken.
Wij leveren een uitgebreid pakket
• Verzorgende beroepen. .Uniformkleding.
• Promotiekleding.
• Horecakleding.
• Bakkerskleding.
• Witte vakkleding
• Bedrijfskleding.
• Sportkleding.
• Veiligheidsschoenen
• Mode schoenen.

Klik hier voor de Hummel indoor kleding catalogus

Hummel/Deventrade BV is een Deventer familiebedrijf dat in 1985 is opgericht en nu wordt gerund door de tweede generatie. Onder deze toegewijde leiding is Deventrade uitgegroeid tot één van de toonaangevende sportbedrijven van de Benelux. Met verscheidene sportmerken en aanwezigheid in meer dan 700 sportspeciaalzaken is Deventrade als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland.

Onze sportkleding- en accessoireportfolio omvat diverse merken en is in te zetten voor teamsporten als voetbal, hockey, volleybal, handbal, etc. Denk aan Eredivisieclubs die in ons merk hummel spelen, hockeyclubs op het hoogste niveau die Reece Australia dragen en ons ballenmerk Derbystar dat Official Supplier is van de Eredivisie en de Jupiler league. Maar ook voor individuele sporten als running, cycling en fitness heeft Deventrade een uitgebalanceerd aanbod.

Ook buiten Nederland slaat Deventrade haar vleugels uit. Via dochterondernemingen leveren we rechtstreeks aan 4.000 sportzaken in Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Zweden en België. Daarnaast distribueert Deventrade via importeurs naar o.a. de Verenigde Staten, Australië, Japan, Frankrijk, Zwitserland, Finland, Noorwegen, Ierland en IJsland.

De sleutel van het succes ligt in de ruime en brede voorraden, de technisch hoogwaardige kwaliteit en het uitstekende logistieke apparaat. De uitgebreide teamcollecties zijn in vele clubkleurcombinaties direct uit voorraad leverbaar, met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Sinds de oprichting staat Deventrade bekend als teamwearspecialist en als partij die nauw samenwerkt met haar detaillisten. Wij zijn een betrouwbare, innoverende en meedenkende partner. Om in samenwerking met de detaillist de veranderende markt te kunnen bedienen, zijn zowel online als offline verschillende tools ontwikkeld.