Geen items

Clubtenue.eu is een website die wordt
verzorgd en onderhouden door Olympus all in,
met medewerking van verschillende sportmerken en leveranciers.
 
Olympus all in is een betrouwbare leverancier van werkkleding veiligheidskleding- uniformkleding - sportkleding en
aanverwante artikelen.

Neem contact met ons op voor een deskundig advies over
stofkwaliteiten en modellen.
 
Wij leveren een compleet pakket, kortom alles onder 1 dak. 
Binnen onze eigen drukkerij kan de kleding voorzien worden van de benodigde opdrukken.
Wij leveren een uitgebreid pakket
• Verzorgende beroepen. .Uniformkleding.
• Promotiekleding.
• Horecakleding.
• Bakkerskleding.
• Witte vakkleding
• Bedrijfskleding.
• Sportkleding.
• Veiligheidsschoenen
• Mode schoenen.

Klik hier voor de diverse Errea catalogussen.

 

 

Naast de nog steeds belangrijke voetbalcollectie heeft Errea in de loop van de jaren het aantal sporten die bediend worden stevig uitgebreid; Volleybal, Basketbal, Rugby, Running, Hockey, Korfbal en tal van kleinere sporten.
Errea is kleding sponsor van een aantal grote voetbalclubs binnen en buiten Italië. In Nederland is dit nu ADO den Haag en een aantal grote amateurclubs die door Errea worden ondersteund. Errea is in Nederland uitsluitend te verkrijgen via of in de gespecialiseerde Erreapoint winkels en nu dus online via deze website.

De Errea equipe van bondscoach Gido Vermeulen is vanaf dinsdag 23 september actief op het WK volleybal voor vrouwen in Italië. De Nederlandse volleybalvrouwen zijn ingedeeld in poule C met Kazachstan, Thailand, VS, Rusland en Mexico. Om zich te kwalificeren voor de volgende ronde moet oranje in ieder geval bij de beste vier eindigen in deze poule.
Errea is sinds 2014 de trotse kledingsponsor van de NEVOBO. Ook op het gebied van volleybal teamkleding is Errea de ideale partner voor een volleybalvereniging met een uitgebreide collectie van hoge kwaliteit.
 

 

Errea is een Italiaans sportmerk wat sinds 1988 bestaat. Begonnen als eenmanszaak en inmiddels
uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1.400 medewerkers en vertegenwoordigd in ruim 45 landen !
In tegenstelling tot bijvoorbeeld 's werelds marktleiders is Errea een bedrijf wat de productie volledig in eigen hand houdt. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in San Polo di Torrile, onder de rook van Parma in het noorden van Italië. In Nederland is Errea 15 jaar actief in het amateurvoetbal. We zien dan ook in alle afdelingen het merk Errea vertegenwoordigd. Deze tendens zet zich ook voort in het oosten van Nederland.