Geen items

Clubtenue.eu is een website die wordt
verzorgd en onderhouden door Olympus all in,
met medewerking van verschillende sportmerken en leveranciers.
 
Olympus all in is een betrouwbare leverancier van werkkleding veiligheidskleding- uniformkleding - sportkleding en
aanverwante artikelen.

Neem contact met ons op voor een deskundig advies over
stofkwaliteiten en modellen.
 
Wij leveren een compleet pakket, kortom alles onder 1 dak. 
Binnen onze eigen drukkerij kan de kleding voorzien worden van de benodigde opdrukken.
Wij leveren een uitgebreid pakket
• Verzorgende beroepen. .Uniformkleding.
• Promotiekleding.
• Horecakleding.
• Bakkerskleding.
• Witte vakkleding
• Bedrijfskleding.
• Sportkleding.
• Veiligheidsschoenen
• Mode schoenen.

 

Klik hier voor de website van Stichting Sportief Zwolle.

Sportief Zwolle is een stichting die door enthousiaste sportliefhebbers/-journalisten in het leven is geroepen. De organisatie promoot het Zwolse sportleven in de breedste zin van het woord. Alles op het gebied van sport en beweging in Zwolle krijgt een plek en komt aan bod op de website www.sportiefzwolle.nl.

De site fungeert als digitaal platform. Op dat sportplatform plaatst Sportief Zwolle het laatste Zwolse sportnieuws en biedt tevens ruimte aan sportinformatie, sporteducatie, sportevenementen, columns en interactie. Met het laatste Zwolse sportnieuws doelt Sportief Zwolle niet alleen op nieuws over FC Zwolle, Landstede Basketbal en andere Zwolse topsportorganisaties. Er is - juist - ook ruimte voor het kampioenschap van CSV’28 F6 en de judoprestatie van het 10-jarige jochie verderop in de straat.

Wat doet Sportief Zwolle?
Sportief Zwolle publiceert alles wat Zwollenaren op het gebied van sport en beweging bezighoudt. Je kunt het zo gek niet bedenken. Sportief Zwolle plaatst vermakelijke columns, aankondigingen van clubavonden, professionele verslagen van evenementen, foto’s van jubilerende leden, messcherpe analyses, video- en fotoreportages, enzovoort...

Op deze wijze promoot Sportief Zwolle het sporten in de hoofdstad van Overijssel en biedt sportverenigingen ruimte zich te presenteren en profileren. Daarnaast verhoogt de stichting hiermee de sportdeelname in Zwolle en gaat de bewegingsarmoede tegen. Het is dan ook niet zo vreemd dat sporteducatie een belangrijk aspect is voor Sportief Zwolle. De stichting biedt volop ruimte aan projecten die mensen in beweging brengen. Sport is immers een middel om de fysieke, mentale en sociale vaardigheden van mensen te helpen ontwikkelen.

Hoe werkt Sportief Zwolle?
De hoofdmoot van Sportief Zwolle is de website www.sportiefzwolle.nl. Met dit digitale platform biedt de stichting een sportpodium voor de Zwolse burger. Bij Sportief Zwolle is het namelijk niet alleen de journalist die bepaalt wat er op de site komt. Ook de burger heeft daar een zeer groot aandeel in.

Kortom: Sportief Zwolle plaatst - naast de eigen nieuwsgaring en sportinformatie - wat mensen aanleveren. Dat kan gaan om een aankondiging van een vereniging, maar ook om een fotoreportage van een sportevenement. Eigenlijk kan het van alles zijn: Van een bericht over een jubilaris tot een verslag van iets dat iemand spontaan heeft meegemaakt. Als iemand de moeite neemt ons iets toe te zenden, is dat bijna al garantie dat anderen daar geïnteresseerd in zijn.

Voor wie is Sportief Zwolle?
Sportief Zwolle is met name interessant voor sportliefhebbers uit Zwolle en omgeving, want de stichting zit boven op het Zwolse sportnieuws. Via www.sportiefzwolle.nl publiceert de organisatie de laatste nieuwtjes. Maar daar blijft het niet bij. Ook de tussenstanden in het amateurvoetbal zijn bijvoorbeeld via Sportief Zwolle live te volgen. Zelfs de doelpuntenmaker wordt kort na de treffer vermeld.